Salmó amb salsa de safrà

Ingredients
  • 8 molls
  • 1 copa de vi blanc
  • Mantega
  • 1 cullerada de mostassa
  • 100 g de iogurt
  • Farina de blat de moro
  • 150 g d'arròs
  • 6 espàrrecs verds
  • Fonoll
  • Pebre negre
  • All
  • Farigola fulla
  • Safrà
  • Sal
Preparació

Netegem, traiem les escates i rentem els molls, els eixuguem amb paper de cuina i els reservem per més tard.

Preparem una infusió amb els fils de safrà en 4 culleradetes d'aigua calenta durant 10 minuts.

En una paella barregem el vi, una cullerada petita d'all mòlt, un pessic de farigola, unes llavors de fonoll, pebre negre mòlt i la mantega. Portem la barreja a ebullició i seguidament afegim a la paella els molls. Seguim coent durant 10 minuts més a foc lent.

Posem el peix en una font i el mantenim calent mentre reduïm el brou de cocció, filtrant-lo, afegim el líquid recollit de la font, la infusió de safrà i la mostassa.

Bullim durant 2 minuts, aboquem el iogurt juntament amb la cullerada de farina de blat de moro i ho deixem 1 minut més al foc.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Saludable
    Peix i marisc
    Vegetals i llegums
  • Temps total
    45 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Farigola

Pebre negre

Sal marina amb fines herbes

Sal marina amb llimona