- 8 molls
- 1 copa de vi blanc
- Mantega
- 1 cullerada de mostassa
- 100 g de iogurt
- Farina de blat de moro
- 150 g d'arròs
- 6 espàrrecs verds
- Fonoll
- Pebre negre
- All
- Farigola fulla
- Safrà
- Sal
Netegem, traiem les escates i rentem els molls, els eixuguem amb paper de cuina i els reservem per més tard.
Preparem una infusió amb els fils de safrà en 4 culleradetes d'aigua calenta durant 10 minuts.
En una paella barregem el vi, una cullerada petita d'all mòlt, un pessic de farigola, unes llavors de fonoll, pebre negre mòlt i la mantega. Portem la barreja a ebullició i seguidament afegim a la paella els molls. Seguim coent durant 10 minuts més a foc lent.
Posem el peix en una font i el mantenim calent mentre reduïm el brou de cocció, filtrant-lo, afegim el líquid recollit de la font, la infusió de safrà i la mostassa.
Bullim durant 2 minuts, aboquem el iogurt juntament amb la cullerada de farina de blat de moro i ho deixem 1 minut més al foc.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total45 minuts