Estofat de xai

Ingredients
  • 750 g d'espatlla de xai
  • 4 naps
  • 4 pastanagues
  • 2 patates mitjanes
  • 100 g de mantega
  • 2 cullerades d'oli
  • 100 g de pèsols
  • 1 got de vi blanc
  • 1 ceba
  • Assaonador gust Hispània
  • Assaonador cinc pebres
Preparació

Netegem els naps i les pastanagues, els tallem a rodanxes i els coem en aigua i sal juntament amb els pèsols desgranats. Escorrem i reservem.

Durant la cocció dels llegums tallem el xai a trossos i ho ofeguem en una cassola amb la meitat de la mantega i l'oli.

Quan estigui daurat hi afegim la ceba juntament amb l'assaonador gust Hispània (una cullerada). Afegim 1 got i 1/2 d'aigua al xai, deixant-lo coure 20 minuts; incorporem les patates trossejades, assaonem i reprenem la cocció 20 minuts més.

Afegim les verdures ofegades en mantega perquè es barregin amb l'estofat, uns grans de cinc pebres per decorar i llest per servir.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Carn
  • Temps total
    1 hora 45 minuts
Average: 4.4 (13 votes)

Productes relacionats

Cinc pebres

Farigola

Herbes Provença

Julivert

Llorer i pebre vermell

Sabor Hispania