Ingredients
- 750 g d'espatlla de xai
- 4 naps
- 4 pastanagues
- 2 patates mitjanes
- 100 g de mantega
- 2 cullerades d'oli
- 100 g de pèsols
- 1 got de vi blanc
- 1 ceba
- Assaonador gust Hispània
- Assaonador cinc pebres
Preparació
Netegem els naps i les pastanagues, els tallem a rodanxes i els coem en aigua i sal juntament amb els pèsols desgranats. Escorrem i reservem.
Durant la cocció dels llegums tallem el xai a trossos i ho ofeguem en una cassola amb la meitat de la mantega i l'oli.
Quan estigui daurat hi afegim la ceba juntament amb l'assaonador gust Hispània (una cullerada). Afegim 1 got i 1/2 d'aigua al xai, deixant-lo coure 20 minuts; incorporem les patates trossejades, assaonem i reprenem la cocció 20 minuts més.
Afegim les verdures ofegades en mantega perquè es barregin amb l'estofat, uns grans de cinc pebres per decorar i llest per servir.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total1 hora 45 minuts