Ingredients
- 4 albergínies
- 2 llaunes de pop en oli
- 2 llaunes de musclos al natural
- 40 g de mantega
- 200 g de formatge ratllat
- 50 g de farina
- 400 ml de llet desnatada
- Nou moscada
- Pebre negre
- Sal
Preparació
Partim les albergínies per la meitat i les fiquem al microones 20 minuts, a 770w. Seguidament treiem la carn de les albergínies i la trossegem. Reservem les albergínies buides en una font de forn.
Barregem en una paella calenta la mantega, prèviament desfeta, amb la carn de les albergínies, la farina, la llet, la sal, un pessic de nou moscada i un pessic de pebre negre, fins que ens quedi una massa homogènia i dauradeta. Seguidament hi afegirem el pop i els musclos, prèviament escorreguts, i ho deixem barrejant-se un parell de minuts més.
Afegim a les albergínies buides el farciment prèviament preparat, hi afegim el formatge ratllat per sobre i les gratinem al forn.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total60 minuts