- 1 pollastre sencer
- Pebre vermell dolç
- All mòlt
- Nou moscada
- 1 ceba
- Herbes i baies silvestres
- 1 culleradeta de pebre negre mòlt
- Oli d'oliva
- Sal
Untem el pollastre amb oli d'oliva i ho empolvorem amb el molinet herbes i baies silvestres. El posem en una safata per forn.
En un recipient a part, barregem l'all mòlt, el pebre vermell dolç i la nou moscada. Un cop feta la barreja, introduïm una cullerada de la mateixa dins del pollastre juntament amb la ceba tallada en 4 trossos. La resta de la barreja la empolvorem per sobre del pollastre. Un cop amanit, tapem la safata del pollastre amb paper d'alumini i la posem al forn a 200ºC durant una hora. Un cop transcorregut aquest temps, retirem el paper d'alumini i seguim fornejant el pollastre de 20 a 30 minuts més. De tant en tant, amb una cullera, anirem mullant el pollastre amb el suc que va deixant anar.
Un cop fornejat, el traiem del forn i el deixem que reposi durant 5 minuts abans de tallar-lo. Mentre deixem reposar el pollastre, posem el suc sobrant de la safata del forn en un bol. Servim el pollastre amb la salsa i acompanyat d'una amanida lleugera.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total1 hora 30 minuts