- 4 pits de pollastre
- 1 kg de patates
- 3 pebrots verds
- 1 ceba gran
- 2 gots de vi blanc
- Sal
- Pebre vermell dolç
- Julivert
- 8 grans d'all
- Pebre negre
- Condiment barbacoa
- Oli d'oliva
En un bol preparem els pits de pollastre amb una mica de sal, 1 got de vi blanc i ho especiem amb una cullerada de condiment barbacoa. Deixem macerar la barreja durant 2 hores perquè els pits agafin tot el gust.
Preescalfem el forn a uns 200ºC per posar els pits de pollastre sobre la placa del forn. Ho cobrim amb paper de plata i ho deixem coure durant 20 minuts.
Al mateix temps que es cou el pollastre, preparem en un bol les patates prèviament tallades a tires juntament amb l'altre got de vi, els pebrots verds tallats a rodanxes, la sal, el pebre vermell dolç, el pebre negre, la ceba, els grans d'all tallats en juliana, l'oli i una cullerada de l'assaonador barbacoa Dani. Ho barregem tot bé perquè quedi la salsa ben repartida.
Un cop cuits els pits, els traiem el paper de plata i escampem la barreja de les patates i l'amaniment al costat de els pits.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total45 minuts