Mulled Wine

Ingredients
  • 1 vi negre
  • 2/3 tassa de conyac
  • 1/2 tassa d'aigua
  • 1 taronja
  • 1 llimona
  • Nou moscada
  • Gingebre
  • Clau
  • Canyella
  • Anís
  • 1/2 tassa de sucre
Preparació

Tallarem la taronja i la llimona en llesques, conservant la pell per a la cocció. Reservem.

Combinem tots els ingredients en una olla gran on puguin coure lentament: el vi (pot ser Cabernet Sauvignon, Malbec, Merlot o Syrah / Shiraz però evitar el Pinot Noir), el brandi, l'aigua, una culleradeta de nou moscada mòlta, dues culleradetes de gingebre mòlt, cinc claus sencers, tres branquetes de canyella i dues d'anís estrella. Els escalfem a foc lent o mitjà, sense que arribin a bullir, durant 20-25 minuts.

Remenem de tant en tant per assegurar-nos que el sucre s'hagi dissolt completament. Una vegada que el vi estigui deixant anar vapor i els ingredients estiguin ben integrats, apagarem el foc. Repartirem el vi calent en copes, sense els condiments, i les adornarem amb la pell de taronja i una branca de canyella.

En dies freds, una beguda calenta com aquesta ha de ser més que agradable.

  • Tipus de recepta
    Begudes i cocktails
  • Característiques
    Per l'estiu
    Dolç
  • Temps total
    30 minuts
Average: 4.2 (5 votes)

Productes relacionats

Anís estrellat

Canyella

Gingebre

Nou moscada