És una beguda simple però que aporta molts beneficis per al nostre cos. A més, és una beguda amb opció vegana.
Ingredients
- Tassa de llet, serveix amb qualsevol tipus de llet (1 tassa)
- Cúrcuma mòlta (1 culleradeta)
- Canela branca (1 branca)
- Canyella mòlta (1 culleradeta)
- Gingebre mòlt (1/4 culleradeta)
- Pebre negre mòlt (opcional, 1/4)
- Anís estrellat (opcional, 1 beina)
Preparació
- Escalfar llet en un cassó amb la canyella en branca, gingebre mòlt, pebre negre mòlt i una beina d'anís estrellat.
- Abans que arribi a l'ebullició, baixar el foc a mínim.
- Tirar la cúrcuma mòlta i anar remenant contínuament.
- Deixar a foc lent durant 5 minuts.
- Colar l'elaboració i servir-la en la tassa. Escampar una mica de canyella per sobre i a gaudir.
- Es pot prendre tant en calent com en fred.
-
Cantitats1
-
Tipus de receptaBegudes i cocktails
-
Tipus de cuinaIndia
-
Temps de preparació5 minuts
-
Temps de cuinat5 minuts
-
Temps total10 minuts