Llet de cúrcuma (o llet daurada)

És una beguda simple però que aporta molts beneficis per al nostre cos. A més, és una beguda amb opció vegana.
Ingredients
  1. Tassa de llet, serveix amb qualsevol tipus de llet (1 tassa)
  2. Cúrcuma mòlta (1 culleradeta)
  3. Canela branca (1 branca)
  4. Canyella mòlta (1 culleradeta)
  5. Gingebre mòlt (1/4 culleradeta)
  6. Pebre negre mòlt (opcional, 1/4)
  7. Anís estrellat (opcional, 1 beina)
Preparació
  1. Escalfar llet en un cassó amb la canyella en branca, gingebre mòlt, pebre negre mòlt i una beina d'anís estrellat.
     
  2. Abans que arribi a l'ebullició, baixar el foc a mínim.
     
  3. Tirar la cúrcuma mòlta i anar remenant contínuament.
     
  4. Deixar a foc lent durant 5 minuts.
     
  5. Colar l'elaboració i servir-la en la tassa. Escampar una mica de canyella per sobre i a gaudir.
     
  6. Es pot prendre tant en calent com en fred.
  • Cantitats
    1
  • Tipus de recepta
    Begudes i cocktails
  • Tipus de cuina
    India
  • Característiques
    Saludable
    Vegana
  • Temps de preparació
    5 minuts
  • Temps de cuinat
    5 minuts
  • Temps total
    10 minuts
Average: 5 (3 votes)

Productes relacionats

Anís estrellat

Canyella

Cardamom

Cúrcuma

Gingebre

Pebre negre