Ingredients
- 50 g de cigrons cuits
- 150 ml d'oli d'oliva verge extra
- Suc de 1 o 2 llimones
- 1 cullerada sopera de tahina "puré de sèsam"
- 1 gra d'all petit
- 1 cullerada de comí
- Pebre vermell dolç
- Julivert picat
- Sal
Preparació
Esbaldim bé els cigrons sota el raig d'aigua de l'aixeta. Els escorrem i els posem tots en el got de la batedora.
Seguidament afegim als cigrons el gra d'all pelat, la sal, el comí, el suc de llimona i la salsa tahini. Batem bé i anem afegint aigua a poc a poc fins que quedi una barreja cremosa però amb cos (ha de quedar amb una textura similar a un guacamole).
Passem l'humus a un bol i amb una cullera pressionem el centre mentre fas cercles amb ella. El que intentem és crear una mica de buit al centre de l'humus perquè quedi més bonic. Decorarem amb una mica de julivert picat i pebre vermell al gust i ho rematarem amb un rajolí d'oli d'oliva i llest.
-
Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
-
Temps total30 minuts