Guisat gallec

Ingredients
  • 1 llauna de musclos en salsa gallega
  • 1 llauna de popets
  • 8 gambes fresques
  • 6 patates mitjanes
  • ½ ceba mitjana
  • 2 pebrots verds
    • 2 grans d'all
  • 1 copeta de vi blanc
  • Farigola
  • Julivert
  • Safrà
  • Pebre
  • Sal

 

Preparació

Rentem, pelem i tallem a rodanxes fines les patates. Les fregim en abundant oli, les escorrem i les reservem.

En una paella coem les gambes sense pelar, amb una mica de sal i julivert i les reservem.

Ofeguem la ceba picada i les dents d'all en làmines; quan la ceba estigui transparent afegim els pebrots picats fins que es posin tendres. Aboquem les patates a la cassola. Incorporem els musclos juntament amb la seva salsa, els popets prèviament escorreguts i uns brins de safrà dissolts. Assaonem amb la farigola i salpebrem.

Aboquem el vi blanc i les gambes i coem 2 minuts més. Finalment empolvorem amb el julivert picat i ho servim calent.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Peix i marisc
  • Temps total
    1 hora 30 minuts
Average: 4 (1 vote)

Productes relacionats

Cinc pebres

Farigola

Julivert

Sal fumada

Sal marina amb llimona