Ingredients
- 1 llauna de musclos en salsa gallega
- 1 llauna de popets
- 8 gambes fresques
- 6 patates mitjanes
- ½ ceba mitjana
- 2 pebrots verds
- 2 grans d'all
- 1 copeta de vi blanc
- Farigola
- Julivert
- Safrà
- Pebre
- Sal
Preparació
Rentem, pelem i tallem a rodanxes fines les patates. Les fregim en abundant oli, les escorrem i les reservem.
En una paella coem les gambes sense pelar, amb una mica de sal i julivert i les reservem.
Ofeguem la ceba picada i les dents d'all en làmines; quan la ceba estigui transparent afegim els pebrots picats fins que es posin tendres. Aboquem les patates a la cassola. Incorporem els musclos juntament amb la seva salsa, els popets prèviament escorreguts i uns brins de safrà dissolts. Assaonem amb la farigola i salpebrem.
Aboquem el vi blanc i les gambes i coem 2 minuts més. Finalment empolvorem amb el julivert picat i ho servim calent.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total1 hora 30 minuts