Gambetes a l'all

Ingredients
  • 200 g de gambetes congelades
  • 1 alvocat
  • 8 tomàquets cherry
  • 1 llimona
  • Anet
  • Julivert
  • Bitxo
  • All
  • Pebre negre
  • Sal
Preparació

Posem les gambetes congelades en aigua bullint. Quan les gambetes pugin a la superfície, eles bullirem durant 7-10 minuts, no més, perquè la carn es posaria dura.

En un bol d'amanida tallarem en daus l'alvocat, els tomàquets cherry i els barrejarem amb les gambetes.

A part fem un guarniment amb 2 cullerades d'oli, l'all, el bitxo mòlt, el suc d'una llimona, salpebrem al gust i ho afegim a l'enciamera, barrejant bé i empolvorant amb una mica d'anet i julivert fresc.

  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Característiques
    Per l'estiu
    Saludable
    Ensalades
    Peix i marisc
    Vegetals i llegums
  • Temps de preparació
    30 minuts
  • Temps de cuinat
    45 minuts
  • Temps total
    1 hora 15 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Julivert

Pebre negre

Sal marina amb llimona