Ingredients
- 500 g d'espaguetis
- 4 grans d'all
- 1/2 ceba
- 3 fulles de llorer
- Assaonador de ceba i all
- Pebre de caiena
- 100 g de formatge parmesà
- Oli d'oliva
- Sal
Preparació
En un bol barregem el condiment de ceba i all i un pessic de pebre de caiena, amb l'oli d'oliva i ho deixem reposar. Seguidament posem a escalfar a foc alt, en una olla amb 6 tasses d'aigua, la mitja ceba, les fulles de llorer, l'oli i la sal.
Quan l'aigua estigui bullint, tirem els espaguetis i deixem que es coguin. Escorrem les tallarines i retirem la ceba i les fulles de llorer, per posar-los a un plat fons.
Els amanirem amb la barreja de l'oli d'oliva i condiment, rectificant la quantitat de sal, si cal, i els servirem immediatament acompanyats del formatge ratllat.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total30 minuts