Espaguetis a l'all i l'oli

Ingredients
  • 500 g d'espaguetis
  • 4 grans d'all
  • 1/2 ceba
  • 3 fulles de llorer
  • Assaonador de ceba i all
  • Pebre de caiena
  • 100 g de formatge parmesà
  • Oli d'oliva
  • Sal
Preparació

En un bol barregem el condiment de ceba i all i un pessic de pebre de caiena, amb l'oli d'oliva i ho deixem reposar. Seguidament posem a escalfar a foc alt, en una olla amb 6 tasses d'aigua, la mitja ceba, les fulles de llorer, l'oli i la sal.

Quan l'aigua estigui bullint, tirem els espaguetis i deixem que es coguin. Escorrem les tallarines i retirem la ceba i les fulles de llorer, per posar-los a un plat fons.

Els amanirem amb la barreja de l'oli d'oliva i condiment, rectificant la quantitat de sal, si cal, i els servirem immediatament acompanyats del formatge ratllat.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Saludable
    Vegetariana
  • Temps total
    30 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Ceba i all

Julivert

Sal rosa de l'Himalaia