Entrecot amb salsa de formatge

Ingredients
  • 5 entrecots de 250 g
  • 1 litre de nata
  • 200 g de formatge Roncal
  • 30 g pebre verd en conserva
  • Assaonador de ceba i all
Preparació

Posem la nata a espessir una hora abans a foc lent (que no bulli). Un cop ha espessit, farem els entrecots a la planxa, salpebrant-los al gust. Retirem els entrecots.

En una paella a part, afegim el pebre verd, la nata i el formatge i deixem que bulli. Seguidament assaonem amb ceba i all, sal i pebre. Retirem la salsa de la paella i amanim els entrecots amb la mateixa. Ratllem una mica més de formatge per sobre a manera de decoració i servim immediatament.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Carn
  • Temps total
    1 hora
Average: 5 (1 vote)

Productes relacionats

Alfàbrega

Ceba i all

Coriandre

Julivert

Menta verda

Pebre negre

Sal marina amb fines herbes