Amanida de pasta a les fines herbes

Ingredients
  • 50 g de llaços de pasta
  • 1 llauna de tonyina
  • 1 pastanaga
  • 1 bròquil
  • 1/2 pebrot vermell
  • Blat de moro dolç
  • Orenga
  • Fines Herbes
  • Pebre negre
  • Sal
Preparació

Bullim el bròquil en aigua amb sal i quan estigui llest, l'escorrem i el remullem amb aigua fresca. En aquest mateix líquid, coem la pasta, i fem el mateix quan estigui al dente. En un bol, barregem el bròquil i el pebrot tallats a trossets, la pastanaga filada, la pasta, i una llauna de tonyina en oli (prèviament escorreguda).

Alhora anirem preparant la salsa per amanir l'amanida. Posarem en un bol l'oli d'oliva, el vinagre, la sal, un pessic d'orenga i fines herbes i ho batrem bé amb una vareta o una forquilla fins que els ingredients quedin perfectament integrats. Ho barregem tot i ho amanim tot amb la salsa vinagreta.

  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Característiques
    Per l'estiu
    Saludable
    Ensalades
    Peix i marisc
  • Temps total
    45 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Alfàbrega

Fines herbes

Pebre negre

Sal marina amb fines herbes

Sal marina gruixuda

Tonyina clara