Ingredients
- 50 g de llaços de pasta
- 1 llauna de tonyina
- 1 pastanaga
- 1 bròquil
- 1/2 pebrot vermell
- Blat de moro dolç
- Orenga
- Fines Herbes
- Pebre negre
- Sal
Preparació
Bullim el bròquil en aigua amb sal i quan estigui llest, l'escorrem i el remullem amb aigua fresca. En aquest mateix líquid, coem la pasta, i fem el mateix quan estigui al dente. En un bol, barregem el bròquil i el pebrot tallats a trossets, la pastanaga filada, la pasta, i una llauna de tonyina en oli (prèviament escorreguda).
Alhora anirem preparant la salsa per amanir l'amanida. Posarem en un bol l'oli d'oliva, el vinagre, la sal, un pessic d'orenga i fines herbes i ho batrem bé amb una vareta o una forquilla fins que els ingredients quedin perfectament integrats. Ho barregem tot i ho amanim tot amb la salsa vinagreta.
-
Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
-
Temps total45 minuts