- 2 alls
- 1 galanga
- 1 gingebre
- 2 pastanagues
- 2 carabassons
- 1 porro
- Julivert
- Alfàbrega
- Oli d'oliva
- Curri
Rentem les verdures i pelem les pastanagues i els porros, trossejant només la part blanca. Pelem i piquem l'all. Tallarem la ceba i totes les verdures en juliana tractant de tenir trossos més o menys iguals. Reservem.
Posem a escalfar el wok. Un cop estigui calent hi afegirem dues culleres d'aigua o brou de verdures i una cullerada d'oli d'oliva. Ofegarem primer els alls, el gingebre tallat fi i la galanga. Quan estiguin daurats afegirem la ceba i la pastanaga.
Quan la pastanaga estigui al dente, afegirem el porro i el carbassó. Seguirem coent a foc suau fins que les verdures estiguin al dente. Si cal afegirem un got d'aigua o de brou durant la cocció.
Finalment afegirem el curri, el julivert trossejat i seguirem barrejant durant uns 3 minuts.
Servirem el plat amb una mica d'oli de sèsam i unes fulles d'alfàbrega fresques per sobre, acompanyat d'arròs bullit. Aconsellem acompanyar les verdures amb arròs basmati o arròs salvatge, o amb una barreja dels dos. El gust fort i perfumat d'aquests arrossos acompanya molt bé aquesta recepta i ajuda a neutralitzar el sabor lleugerament picant del curri.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total45 minuts