Ingredients
- 1 kg de seitons
- 4 grans d'all
- Farina
- Orenga
- Comí
- Pebre vermell dolç
- Vinagre
- Oli d'oliva
- Sal Rosa
Preparació
Netegem i traiem l'espina central als seitons i els reservem.
Posem en un morter els grans d'all amb la pell i els piquem. Un cop fet això, afegim el comí, l'orenga, el pebre vermell i la sal i omplim el morter, si és petit, fins a dalt de vinagre.
Ho barregem tot molt bé i ho afegim als seitons juntament amb l'aigua, remenant amb les mans perquè tots agafin l'adob. Els reservem almenys durant 6 hores.
Passem els seitons ja adobats per farina, els fregim en oli molt calent i ja estaran llestos per menjar.
-
Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
-
Temps de preparació30 minuts
-
Temps de cuinat2 hores
-
Temps total2 hores 30 minuts