Una recepta deliciosa i senzilla de ceps saltats. Una bona guarnició per a carns i peixos.
Ingredients
- Ceps (400 grams)
- All laminat (1 culleradeta)
- Julivert full (1 culleradeta)
- Pebre negre mòlt (1/2 culleradeta)
- Oli d'oliva verge (2 culleradetes)
- Sal (1 culleradeta)
Preparació
- Submergir els ceps DANI en aigua durant 30 minuts per hidratar.
- Assecar els ceps amb un drap.
- Escalfar la paella de parets altes i afegir oli.
- Quan l'oli estigui ben calent afegir els ceps, sal, pebre negre mòlt i all mòlt.
- Fregir-los durant 10 minuts i remenant energèticament fins que es dauri.
- Escampar julivert per sobre i remenar durant 1 minut a foc lent i llest per servir.
-
Cantitats2
-
Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
-
Tipus de cuinaMediterrània
-
Temps de preparació30 minuts
-
Temps de cuinat15 minuts
-
Temps total45 minuts