Saltat de ceps

Una recepta deliciosa i senzilla de ceps saltats. Una bona guarnició per a carns i peixos.
Ingredients
Preparació
  1. Submergir els ceps DANI en aigua durant 30 minuts per hidratar.
     
  2. Assecar els ceps amb un drap.
     
  3. Escalfar la paella de parets altes i afegir oli.
     
  4. Quan l'oli estigui ben calent afegir els ceps, sal, pebre negre mòlt i all mòlt.
     
  5. Fregir-los durant 10 minuts i remenant energèticament fins que es dauri.
     
  6.  Escampar julivert per sobre i remenar durant 1 minut a foc lent i llest per servir.
  • Cantitats
    2
  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Tipus de cuina
    Mediterrània
  • Característiques
    Saludable
    Vegana
  • Temps de preparació
    30 minuts
  • Temps de cuinat
    15 minuts
  • Temps total
    45 minuts
Average: 4 (1 vote)

Productes relacionats