Ingredients
- 3 grans d'all
- 2 cullerades de pinyons
- 50 g de fulles fresques d'alfàbrega
- 100 g de formatge ratllat parmesà
- 150 cc d'oli d'oliva
Preparació
En un morter posem els 3 alls, amb una mica de sal, i els piquem fins a obtenir un puré fi, com si féssim "all i oli".
Afegim els pinyons i seguim picant fins a obtenir una pasta homogènia i ben unida. Afegim les herbes i es redueixen a puré.
Arribat a aquest punt es van incorporant cullerades de formatge i rajolins d'oli, donant-li voltes com si estiguéssim fent una maionesa. A mesura que es va afegint formatge i oli, es va provant a fi de parar en el moment que s'arribi al gust desitjat.
De l'aigua de cocció de la pasta, que n'haurem reservat una mica, li afegirem a aquest pesto per liquar-lo una mica i poder, posteriorment, barrejar-lo amb la pasta.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total30 minuts