Ingredients
- 4 porcions de salmó
- Anet
- 1 copa de Porto
- 2 cullerades de nata líquida
- Salsa de soja
- Mantega
- Nou moscada
- Pebre negre
- Sal
Preparació
Empolvorem dues culleradetes d'anet sobre els filets de salmó, prèviament salpebrats. Fondrem en una paella dues cullerades petites de mantega i li afegirem una copa de porto, una cullerada de salsa de soja, així com la resta de l'anet amb un pessic de nou moscada fora del foc. Un cop fred afegim la nata i reservem el conjunt.
Passem els filets lleugerament per farina i els fregim suaument amb mantega. Seguidament col·loquem els filets en un recipient adequat i els posem al forn prèviament preescalfat a 180ºC, ruixant-los amb la salsa anterior, durant uns 20 minuts.
Podem acompanyar-los amb patates guisades posant una mica d'anet picat per sobre.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total45 minuts