Ingredients
- 1 tassa d'arròs
- 2 tasses d'aigua
- 1 mica de safrà
- 50 g de ceba picada
- 150 g de xampinyons
- 60 g de mantega
- 2 patates
- 2 tomàquets madurs
- 1 copeta de vi blanc
- 2 pastanagues
- 1 pebrot verd
- 1 mica de pebre negre
- Assaonador d'orenga i ceba
- 100 g de formatge ratllat
- 1 mica de sal
Preparació
Ofeguem en la mantega, la ceba, el pebrot verd, les pastanagues, els tomàquets pelats, els xampinyons i les patates ja rentades i tallades a trossets. Afegim l'arròs que s'ofega també.
Afegim l'aigua, el vi i condimentem amb sal, pebre, safrà i el condiment d'orenga i ceba. Ho deixem coure durant uns 20 minuts.
Quan l'arròs està al punt, empolvorem amb el formatge ratllat i servim immediatament perquè no es refredi.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total45 minuts