Ingredients
- 250 g d'arròs
- 1 litre de brou d'au
- 1 ceba
- 200 cc de vi blanc
- 60 g de formatge parmesà
- Nou moscada mòlta
- Pebre negre
- Oli d'oliva
- Sal
- 30 g de moixernons
Preparació
Posem els bolets en remull durant 1 hora en aigua tèbia. Un cop hidratats els tallem en petites porcions.
En una paella posem a escalfar l'oli per ofegar la ceba, tallada, amb els bolets. Un cop estigui cuit, afegim l'arròs i ho remenem fins que agafi color cristal·lí, reduïm el foc i afegim el vi blanc i deixem que s'evapori cuinant juntament amb el brou durant 15-20 minuts.
Al final retirem l'olla, afegim una nou de mantega (al gust), afegim el formatge parmesà ratllat, la nou moscada mòlta, la sal i el pebre.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total40 minuts