Risotto amb bolets

Ingredients
  • 250 g d'arròs
  • 1 litre de brou d'au
  • 1 ceba
  • 200 cc de vi blanc
  • 60 g de formatge parmesà
  • Nou moscada mòlta
  • Pebre negre
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • 30 g de moixernons
Preparació

Posem els bolets en remull durant 1 hora en aigua tèbia. Un cop hidratats els tallem en petites porcions.

En una paella posem a escalfar l'oli per ofegar la ceba, tallada, amb els bolets. Un cop estigui cuit, afegim l'arròs i ho remenem fins que agafi color cristal·lí, reduïm el foc i afegim el vi blanc i deixem que s'evapori cuinant juntament amb el brou durant 15-20 minuts.

Al final retirem l'olla, afegim una nou de mantega (al gust), afegim el formatge parmesà ratllat, la nou moscada mòlta, la sal i el pebre.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Saludable
    Arròs
    Vegetals i llegums
  • Temps total
    40 minuts
Average: 3 (4 votes)

Productes relacionats

Moixernons

Nou moscada

Pebre negre

Sal rosa de l'Himalaia