No et perdis la recepta de pollastre fregit extra cruixent amb l'autèntic arrebossat a l'estil americà gràcies a l'preparat per arrebossat que ofereix DANI.
Ingredients
- Aletes de pollastre (4 peces)
- Llet (150 ml)
- Ous (4 unitats)
- Preparat per arrebossat DANI (300 g)
- Farina (70 g)
- Sal (al gust)
- Pebre negre mòlt (1/2 culleradeta)
- Gingebre en pols (1 culleradeta)
- Pebre vermell dolç (1 culleradeta)
Preparació
-
En un bol afegim llet, sal, pebre negre, pebre vermell dolç i gingebre. Incorporem les aletes de pollastre i les deixem macerar al menys durant 4 hores a la nevera perquè el sabor s'incorpori bé.
-
En un bol barregem la farina, sal, pebre i pebre vermell dolç. En un altre bol batem els ous.
-
Empanamos les aletes de pollastre seguint aquest procés: primer passar per la barreja de farina, després l'ou i finalment una capa de preparat per a arrebossat DANI. Per aconseguir una textura extra cruixent, repetirem el procés d'ou i el preparat per arrebossat.
-
Les fregim durant 5 minuts i llest per gaudir d'unes delicioses aletes de pollastre extra cruixents.
-
Cantitats4
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Tipus de cuinaMediterrània
-
Temps de preparació15 minuts
-
Temps de cuinat4 minuts
-
Temps total20 minuts