Pollastre al vermut vermell

Ingredients
Preparació

Comença salpebrant el pollastre i fregint en una cassola amb oli d'oliva. Quan creguis que el pollastre estigui ben marcat i lleugerament fregit, retira del foc i reserva-. Però, ull! No llencis l'oli en què l'has preparat, en ell has de sofregir la ceba durant uns 10 minuts a foc baix i afegir la polpa d'all als 7 o 8 minuts de cocció de la ceba perquè els sabors s'integrin.

A continuació, ratlla els tomàquets i afegeix-los a l'olla juntament amb les fulles de llorer. Fregeix tot fins que s'hagi evaporat l'aigua del tomàquet i vegis que el sofregit queda concentrat.

És el moment d'afegir un bon raig de vermut i una branca de canyella a la barreja, a més del pollastre que has reservat, i de deixar que tot bulli a foc alt durant uns 5 minuts fins que l'alcohol del vermut s'hagi evaporat.

Seguidament, afegeix brou de pollastre fins a cobrir el pollastre per complet i deixa que es cogui a foc mitjà durant uns 45 minuts. Finalment, comprova que està tendre i ... A menjar i gaudir d'aquesta deliciosa recepta!

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Carn
  • Temps total
    1 hora 30 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Canyella

Pebre negre

Sal marina gruixuda

Vermut vermell