- 1 pollastre de pagès trossejat
- 200 ml. de vermut vermell
- Brou de pollastre
- 1 Ceba
- 1 cullerada de https://www.dani.es/ca/catalog/especies/allhttps://www.dani.es/ca/catalog/especies/all
- 5 tomàquets
- 2 fulles llorer
- 1 branca canyella
- Sal marina
- Pebre negre acabat de moldre
- Oli d'oliva verge extra
Comença salpebrant el pollastre i fregint en una cassola amb oli d'oliva. Quan creguis que el pollastre estigui ben marcat i lleugerament fregit, retira del foc i reserva-. Però, ull! No llencis l'oli en què l'has preparat, en ell has de sofregir la ceba durant uns 10 minuts a foc baix i afegir la polpa d'all als 7 o 8 minuts de cocció de la ceba perquè els sabors s'integrin.
A continuació, ratlla els tomàquets i afegeix-los a l'olla juntament amb les fulles de llorer. Fregeix tot fins que s'hagi evaporat l'aigua del tomàquet i vegis que el sofregit queda concentrat.
És el moment d'afegir un bon raig de vermut i una branca de canyella a la barreja, a més del pollastre que has reservat, i de deixar que tot bulli a foc alt durant uns 5 minuts fins que l'alcohol del vermut s'hagi evaporat.
Seguidament, afegeix brou de pollastre fins a cobrir el pollastre per complet i deixa que es cogui a foc mitjà durant uns 45 minuts. Finalment, comprova que està tendre i ... A menjar i gaudir d'aquesta deliciosa recepta!
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total1 hora 30 minuts