Per als amants de l'pebre vermell, avui us anem a ensenyar a preparar un pollastre a l'pebre vermell amb sabors i textures delicioses.
Ingredients
- Pit de pollastre (1/2 kg)
- All granulat (3 culleradetes)
- Brou d'au (100 ml)
- Oli d'oliva verge Romero (1 culleradeta)
- Vi blanc (200 ml)
- Nata líquida (200 ml)
- Pebre vermell dolç (1 culleradeta)
- Sal
- Pebre negre mòlt
Preparació
- Primer anem a tallar els pits de pollastre en cubs petits.
- Escalfem una paella amb oli i afegim els cubs de pollastre tallats prèviament.
- Empolvorem sal i pebre negre mòlt a gust i ho saltegem durant 2 minuts.
- Afegim el vi blanc amb el foc lent, esperem a que s'evapori tot l'alcohol.
- Incorporem el brou d'au i ho deixem cuinar durant 5 minuts.
- Afegim la nata líquida a l'elaboració, ho remenem fins que tots els ingredients s'integrin bé. Afegim romaní i ho deixem coent 3 minuts.
- Finalment afegim el pebre vermell dolç, ho remenem, es retira de foc i a gaudir.
-
Cantitats2
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Tipus de cuinaIndia
-
Temps de preparació5 minuts
-
Temps de cuinat15 minuts
-
Temps total20 minuts