Pollastre al pebre vermell

Per als amants de l'pebre vermell, avui us anem a ensenyar a preparar un pollastre a l'pebre vermell amb sabors i textures delicioses.
Ingredients
  • Pit de pollastre (1/2 kg)
  • All granulat (3 culleradetes)
  • Brou d'au (100 ml)
  • Oli d'oliva verge Romero (1 culleradeta)
  • Vi blanc (200 ml)
  • Nata líquida (200 ml)
  • Pebre vermell dolç (1 culleradeta)
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
Preparació
  1. Primer anem a tallar els pits de pollastre en cubs petits.
     
  2. Escalfem una paella amb oli i afegim els cubs de pollastre tallats prèviament.
     
  3. Empolvorem sal i pebre negre mòlt a gust i ho saltegem durant 2 minuts.
     
  4. Afegim el vi blanc amb el foc lent, esperem a que s'evapori tot l'alcohol.
     
  5. Incorporem el brou d'au i ho deixem cuinar durant 5 minuts.
     
  6. Afegim la nata líquida a l'elaboració, ho remenem fins que tots els ingredients s'integrin bé. Afegim romaní i ho deixem coent 3 minuts.
     
  7. Finalment afegim el pebre vermell dolç, ho remenem, es retira de foc i a gaudir.
  • Cantitats
    2
  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Tipus de cuina
    India
  • Característiques
    Saludable
    Carn
  • Temps de preparació
    5 minuts
  • Temps de cuinat
    15 minuts
  • Temps total
    20 minuts
Average: 5 (5 votes)

Productes relacionats

Pebre negre

Pebre vermell dolç