- 1 massa de pizza
- Tomàquet fregit
- Pernil dolç
- 300g de mozzarella
- Margallons
- Olives negres
- Orenga
- Pebre negre
- Sal
Cuinem la massa de la pizza en el forn preescalfat. Una vegada que estigui una mica daurada, pintem la base amb salsa de tomàquet i la tornem a posar al forn fins que es dauri. Serà el moment de començar a afegir els ingredients. Primer afegim el pernil dolç i després la mozzarella i, quan veiem que el formatge ja està fos, afegim els margallons per sobre. En aquest punt hem d'escollir la modalitat, tallar-los a llesques i espargir-los sobre la pizza o col·locar-los directament sobre cada porció.
Un cop acabada la preparació de la pizza, tornem a escampar mozzarella, una mica d'orenga, sal i pebre i tornem a col·locar-la al forn.
Quan ja el formatge estigui totalment fos, la massa de la pizza daurada subtilment per baix i els margallons calents, serà el moment de retirar. Finalment podem afegir les olives negres, senceres o trossejades per a la seva decoració.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total45 minuts