Pizza de margallons

Ingredients
  • 1 massa de pizza
  • Tomàquet fregit
  • Pernil dolç
  • 300g de mozzarella
  • Margallons
  • Olives negres
  • Orenga
  • Pebre negre
  • Sal
Preparació

Cuinem la massa de la pizza en el forn preescalfat. Una vegada que estigui una mica daurada, pintem la base amb salsa de tomàquet i la tornem a posar al forn fins que es dauri. Serà el moment de començar a afegir els ingredients. Primer afegim el pernil dolç i després la mozzarella i, quan veiem que el formatge ja està fos, afegim els margallons per sobre. En aquest punt hem d'escollir la modalitat, tallar-los a llesques i espargir-los sobre la pizza o col·locar-los directament sobre cada porció.

Un cop acabada la preparació de la pizza, tornem a escampar mozzarella, una mica d'orenga, sal i pebre i tornem a col·locar-la al forn.

Quan ja el formatge estigui totalment fos, la massa de la pizza daurada subtilment per baix i els margallons calents, serà el moment de retirar. Finalment podem afegir les olives negres, senceres o trossejades per a la seva decoració.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Saludable
  • Temps total
    45 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Margallons

Mix pebres amb sal marina

Pebre negre

Sal rosa de l'Himalaia