Us anem a ensenyar a preparar un deliciós pollastre amb llimona i romaní. Una recepta senzilla, ràpida i sobretot deliciosa.
Ingredients
- Pit de pollastre (4)
- Llimona (1)
- Romaní (1 culleradeta)
- Sal (a el gust)
- All molt (1 culleradeta)
- Pebre negre (1 culleradeta)
- Oli d'oliva verge (5 culleradetes)
Preparació
- Condimentar els pits de pollastre per ambdós costats amb pebre negre, sal i all en pols. Esprémer el suc d'una llimona.
- Preescalfeu la paella, afegir oli d'oliva verge i marcar els pits de pollastre per tots dos costats.
- Afegir suc de llimona i romaní, tapar la paella perquè penetri tot el sabor al pollastre. Afegir rodanxes de llimona per sobre per decorar. Deixar reposar el pollastre durant 5 minuts perquè el suc agafi cos, servir i llest per gaudir.
![](/sites/default/files/styles/max_325x325/public/2021-07/POLLO%20AL%20LIMO%CC%81N%20Y%20ROMERO.jpeg?itok=afy6tNTM)
-
Cantitats2
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Tipus de cuinaPlat Espanyol, Mediterrània
-
Temps de preparació10 minuts
-
Temps de cuinat15 minuts
-
Temps total25 minuts