Patates al forn amb romaní

La patata és un producte que agrada a molts. Es pot preparar de moltes maneres i avui us anem a ensenyar a preparar unes delicioses patates al forn amb romaní.
Ingredients
Preparació
  1. Preescalfem el forn a 200ºC.
     
  2. Rentem i assequem les patates.
     
  3. Fem una barreja de sal, romaní, pebre negre mòlt, all en pols i oli d'oliva verge.
     
  4. Fem una petita ranura en les patates i afegim en el seu interior la barreja realitzada anteriorment.
     
  5. El posem en una safata, el introduïm a l'forn i ho deixem coure durant aproximadament una hora.
     
  6. Traiem de el forn i el servim com a guarnició o simplement per picar.
  • Cantitats
    3
  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Tipus de cuina
    Mediterrània
  • Característiques
    Vegana
    Vegetals i llegums
  • Temps de preparació
    10 minuts
  • Temps de cuinat
    1 hora
  • Temps total
    1 hora 10 minuts
Average: 5 (1 vote)

Productes relacionats

Pebre negre

Sal marina amb fines herbes