La patata és un producte que agrada a molts. Es pot preparar de moltes maneres i avui us anem a ensenyar a preparar unes delicioses patates al forn amb romaní.
Ingredients
- Patates petites (500g)
- Romaní (3 culleradetes)
- All en pols (2 culleradetes)
- Oli d'oliva verge (5 culleradetes)
- Sal (a el gust)
- Pebre negre mòlt (1 culleradetes)
Preparació
- Preescalfem el forn a 200ºC.
- Rentem i assequem les patates.
- Fem una barreja de sal, romaní, pebre negre mòlt, all en pols i oli d'oliva verge.
- Fem una petita ranura en les patates i afegim en el seu interior la barreja realitzada anteriorment.
- El posem en una safata, el introduïm a l'forn i ho deixem coure durant aproximadament una hora.
- Traiem de el forn i el servim com a guarnició o simplement per picar.
-
Cantitats3
-
Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
-
Tipus de cuinaMediterrània
-
Temps de preparació10 minuts
-
Temps de cuinat1 hora
-
Temps total1 hora 10 minuts