Us ensenyem a preparar un deliciós pastís de pera casolana molt agradable a paladar. Una vegada que ho preparis, et va encantar.
Ingredients
- Farina (250g)
- Ou (3 unitats)
- Sucre (60 g)
- Mantega (170 g)
- Sal (1 culleradeta)
- Peres (5 unitats)
- Vainilla ensucrada DANI (40 g)
- Gingebre (1 culleradeta)
- Cardamom (1 culleradeta)
- Melmelada d'albercoc
Preparació
- Comencem a preescalfar el forn a 180º amb calor a banda i banda i sense aire.
- Agafem les peres i les pelem, 3, les tallarem en fines làmines per a la decoració final i altres 2 els tallem en daus petits.
- Seguidament, vam batre la barreja d'ous, peres en glaçons, farina, sucre, llet, sal vainilla ensucrada, gingebre i cardamom.
- Batrem fins que tots els ingredients estiguin ben incorporats.
- Agafem un motlle i ho engreixaren amb una mica de mantega, espolsem una mica de farina i introduirem la massa.
- Col·loquem les fines làmines de pera que hem tallat prèviament.
- El posem al forn durant 50 minuts en alçada mitjana amb calor amunt i avall a 180ºC.
- Una vegada que estigui de fer, ho retirarem de forn, deixarem que es refredi a temperatura ambient i el desmoldearemos.
- Li donem un toc final afegint melmelada d'albercoc per sobre i a gaudir.
-
Cantitats6
-
Tipus de receptaPostre
-
Tipus de cuinaMediterrània
-
Temps de preparació10 minuts
-
Temps de cuinat50 minuts
-
Temps total60 minuts