Si vols preparar una autèntica pasta amb li sarde, una recepta tradicional de Sicília, queda't i t'ho ensenyem.
Ingredients
- Pasta (360 g)
- Conserva de sardina en oli d'oliva DANI (2 llaunes)
- Pinyons DANI (10 g)
- All mòlt (2 culleradetes)
- Julivert full (2 culleradetes)
- Oli d'oliva verge (2 cullerades)
- Sal (al gust)
- Pebre de caiena sencera DANI (2 unitats)
Preparació
- Coem la pasta seguint les passes de fabricant. I reservem 4 cullerades de l'aigua de cocció.
- Torrarem el pinyons en una paella sense oli, hi anar amb compte perquè es cremen fàcilment.
- Afegirem oli en una paella, tallem les dues unitats de pebre de caiena i les introduirem a la paella, ho deixarem que desprengui l'aroma durant 2 minuts i ho reservem.
- Una vegada que la pasta estigui feta, les escorrem i les introduïm en una cassola, afegim els pinyons, les sardines escorregudes, la sal, l'all en pols i el julivert.
- Seguidament retirarem la caiena de l'oli i ho posem la pasta i ho remenem.
- Deixem reposar durant 5 minuts i llest per gaudir.
-
Cantitats4
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Tipus de cuinaMediterrània, Italiana
-
Temps de preparació10 minuts
-
Temps de cuinat20 minuts
-
Temps total30 minuts