El pa amb all és una de les receptes més fàcils de preparar, a més és deliciós i agrada a tothom
Ingredients
- Pa baguette (1 barra)
- All granulat (5 culleradetes)
- Oli d'oliva verge (1/2 got)
- Julivert mòlt DANI (3 cullerades)
- Sal fumada DANI (a el gust)
- Pebre negre mòlt (1/2 culleradeta)
Preparació
- Començarem a preescalfar el forn a 180º.
- En un bol, barregem l'oli d'oliva, l'all granulat, el pebre negre mòlt i el julivert. Aconseguint una barreja homogènia.
- Seguidament, tallarem el pa en llesques d'1 cm de gruix. Agafem la barreja realitzada anteriorment i la untarem sobre el pa amb una quantitat generosa.
- Col·loquem les llesques en una safata per al forn i ho deixem coure durant aproximadament 10 minuts fins que el pa quedi daurat.
- El retirem de forn, empolvorem per sobre sal fumada, el deixem temperar i a gaudir.
-
Cantitats8
-
Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
-
Tipus de cuinaMediterrània
-
Temps de preparació10 minuts
-
Temps de cuinat10 minuts
-
Temps total20 minuts