Ingredients
- 1 kg de carbassons petits
- 1 pastanaga
- 2 cebes mitjanes
- ½ Pebrot vermell
- Julivert mòlt
- All mòlt
- Herbes de Provença
- Pa ratllat
- 3 ous
- 1 got de llet
- 100 g de formatge parmesà
Preparació
En un recipient piquem els carbassons, les cebes i el pebrot molt fins. Ratllem la pastanaga i ho sofregim tot en una paella juntament amb les Herbes de Provença, l'all i el julivert fins que estiguin gairebé cuits. A aquest sofregit li afegim la llet, els ous i tres cullerades de pa ratllat.
Aboquem la barreja resultant en una font i ho cobrim tot amb formatge parmesà i després s'empolvora amb pa ratllat fins que tot estigui cobert. Enfornarem la font a 200ºC, durant 20 a 25 minuts (fins que estigui daurat).
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total45 minuts