Per elaborar unes hamburgueses veganes a força de bròquil, pastanaga i espinacs és molt fàcil i la tindràs llista en menys de 30 minuts.
Ingredients
- Bròquil (450 g)
- Espinacs (225 g)
- Pastanaga (1 unitat)
- Pa ratllat o farina All en pols (1 culleradeta)
- Julivert en pols (1 culleradeta)
- Pebre negre mòlt (1/2 culleradeta)
- Sal (al gust)
- Oli d'oliva verge (1 culleradeta)
Preparació
- Escalfem aigua calenta en un pot, afegint una piza de sal i oli. Quan l'aigua estigui en ebullició, afegim la pastanaga.
- Després de 7 minuts, afegirem el bròquil i 7 minuts després, afegim els espinacs. És important seguir aquest ordre perquè cada producte té el seu temps de cocció.
- Una vegada que les verdures estiguin ben cuites, les escorrerem i apartarem el brou, que després ens ajudarà a donar forma a les hamburgueses.
- Col·loquem les verdures en un recipient i les aixafem amb una forquilla, deixant una massa compacta.
- Afegim la sal, el pebre negre mòlt, l'all en pols i el julivert, ho remenem fins que tot estigui ben integrat.
- Introduïm a la barreja pa ratllat i una mica de brou i ho remenarem fins aconseguir una massa compacta.
- Donarem forma a les nostres hamburgueses i les posarem en una saltin a foc alt, durant per les dues parts i llest per menjar.
-
Cantitats4
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Tipus de cuinaMediterrània
-
Temps de preparació5 minuts
-
Temps de cuinat25 minuts
-
Temps total30 minuts