Gelat de nou moscada

Ingredients
  • 2 tasses de llet
  • 2 tasses de crema de llet
  • 3 ous
  • 3/4 de tassa de sucre
  • 1 cullerada de nou moscada
  • 1/2 culleradeta de sal
  • 1 cullerada de vainillina
Preparació

En un pot posem la llet i la crema de llet a escalfar sense que arribi a bullir. En un bol a part barregem els ous, el sucre, la nou moscada, la sal i la vainillina i afegim 1/2 tassa de la barreja de llet a la barreja d'ou.

Cuinem la crema a foc moderat, remenant constantment amb una cullera de fusta, fins que comenci a bullir. Just llavors apaguem el foc i ho retirem.

Posem la crema en un recipient de metall i ho deixem refredar a temperatura ambient. Un cop s'hagi temperat, podem posar la crema al congelador.

  • Tipus de recepta
    Postre
  • Característiques
    Dolç
    Vegetariana
  • Temps total
    1 hora
Average: 4.4 (5 votes)

Productes relacionats

Nou moscada

Sal rosa de l'Himalaia

Vainilla