Gaspatxo blanc de pinyons

Ingredients
  • 2 grans d'all
  • 2 ous
  • 1 got d'oli d'oliva verge
  • ½ kg de pa blanc
  • 250 g de pinyons
  • Sal
  • Vinagre
  • 200 g de meló
  • 1 poma
  • 50 g de panses de Corint
Preparació

Posem els pinyons en remull durant vint hores. Per fer el gaspatxo els posem al got de la batedora junt amb la molla de pa, també remullada, els ous, els grans d'all pelats, una mica de vinagre i una mica d'aigua.

Batem i al mateix temps anem afegint l'oli a poc a poc, fent que la massa formi una emulsió semblant a la salsa maionesa. Un cop aconseguida, li afegim aigua, sal i vinagre fins posar-la al nostre gust.

Ho deixem reposar a la nevera perquè cal servir-ho molt fred. Es serveix amb la guarnició del meló i la poma, convenientment pelats i tallats a dauets, i les panses.

  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Característiques
    Sopes i cremes
    Vegetariana
  • Temps total
    1 hora 30 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Sal d'all

Sal rosa de l'Himalaia