Ingredients
- 1 paquet d'espaguetis
- 1 llauna de gambes a l'allet
- 1 llauna de calamars amb salsa americana
- 3 grans d'all
- Julivert
- Oli d'oliva
- Sal
Preparació
Posem a bullir abundant aigua amb sal i, quan bulli a borbolls, col·loquem els espaguetis amb cura perquè no es trenquin. Podem fer servir pasta fresca o pasta seca; els deixarem coure el temps que indiqui l'envàs.
Mentre es cou la pasta, aprofitem per posar els alls, prèviament pelats i laminats en una paella. Llavors afegim els calamars i donem unes voltes al sofregit. Finalment incorporem les gambes (escorregudes) a la paella perquè es barregin amb la salsa i guanyin sabor. Posem la pasta cuita i calenta a la paella i donem unes voltes al guisat. Acabem empolvorant tot amb el julivert picat i servim els espaguetis immediatament.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps de preparació20 minuts
-
Temps de cuinat30 minuts
-
Temps total50 minuts