Ingredients
- 1 Conill
- 1 Ceba
- 1 Porro
- 4 alls
- 1 pebrot verd
- 8 xampinyons
- Assaonador d'all i pebre vermell
- 1 fulla de llorer
- 1 branca de julivert
- Aigua
- Pebre negre
- Julivert picat
- Oli d'oliva
- Sal
Preparació
En una cassola amb oli tirem la ceba, el porro i el pebrot, tot ben picat, el salem i afegim tres grans d'all partits per la meitat (sense pelar) i una fulla de llorer.
Ho deixem ofegar una mica i tirem el conill trossejat a quarts amb sal i pebre. Passats uns 10 minuts afegim els xampinyons trossejats i ho seguim ofegant tot. Ho cobrim d'aigua i ho deixem bullir durant quinze minuts més.
Finalment saltem el fetge trossejat en una paella amb una mica d'oli, ho tirem al morter amb un gra d'all pelat i julivert.
Ho piquem tot bé i ho afegim al guisat deixant-lo coure durant vint minuts a foc lent. I finalment ho assaonem amb l'assaonador d'all i pebre vermell i ho servim ben calent.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total2 hores 30 minuts