Conill amb all i pebre vermell

Ingredients
  • 1 Conill
  • 1 Ceba
  • 1 Porro
  • 4 alls
  • 1 pebrot verd
  • 8 xampinyons
  • Assaonador d'all i pebre vermell
  • 1 fulla de llorer
  • 1 branca de julivert
  • Aigua
  • Pebre negre
  • Julivert picat
  • Oli d'oliva
  • Sal
Preparació

En una cassola amb oli tirem la ceba, el porro i el pebrot, tot ben picat, el salem i afegim tres grans d'all partits per la meitat (sense pelar) i una fulla de llorer.

Ho deixem ofegar una mica i tirem el conill trossejat a quarts amb sal i pebre. Passats uns 10 minuts afegim els xampinyons trossejats i ho seguim ofegant tot. Ho cobrim d'aigua i ho deixem bullir durant quinze minuts més.

Finalment saltem el fetge trossejat en una paella amb una mica d'oli, ho tirem al morter amb un gra d'all pelat i julivert.

Ho piquem tot bé i ho afegim al guisat deixant-lo coure durant vint minuts a foc lent. I finalment ho assaonem amb l'assaonador d'all i pebre vermell i ho servim ben calent.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Carn
  • Temps total
    2 hores 30 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Barreja de bolets

Julivert

Pebre negre

Sal d'all