PER A LA MEL DE GINGEBRE I VAINILLA
- 1 tassa d'aigua mineral
- 1 tassa de vainil·lina ensucrada
- ½ de tassa de gingebre mòlt
- 2 branques de vainilla
PER AL COCKTAIL
- ½ tassa de fulles de menta
- 2 cullerades de cardamom en gra
- 2 culleretes d'anís estrellat, mòlt
- 2 cullerades de vainil·lina ensucrada
- Aigua mineral
- Gels
Comencem preparant la barreja de gingebre amb vainilla. Posem el següent en una olla: una tassa d'aigua, una de vainil·lina ensucrada, i mitja de gingebre mòlt. Escalfem tot a foc mitjà. A continuació raspem les branques de vainilla per obtenir les llavors i afegim les dues coses a l'olla: llavors i branques. Ara barregem bé i esperem fins que el líquid es redueixi a la meitat, prenent una consistència semblant a la d'un xarop. Quan ho tinguem així, la deixem refredar a la nevera, reposant.
Mentre esperem, començarem amb el còctel. Repartim en dos gots els fulls de menta, rentades i desinfectades. A continuació, triturem els grans de cardamom i
afegim 2 cullerades. Fem el mateix amb l'anís estrellat, fins omplir 2 culleretes. Afegim 2 cullerades de vainil·lina ensucrada i triturem tot amb l'ajuda d'un morter,
extraient els olis essencials de la menta.
Finalment, col·loquem gel en els gots, sense escatimar, i afegim una mica del xarop de gingebre i vainilla que havíem preparat abans. Finalment, omplim els gots amb aigua mineral i ... Chin, Chin! A gaudir d'aquest senzill i deliciós còctel!
-
Tipus de receptaBegudes i cocktails