Ingredients
- 1 filet de carn
- 4 gambetes
- 1 llimona
- 1 all
- Julivert
- Cinc pebres
- Pebre negre
- Sal
Preparació
Preparem el filet assaonant-lo amb oli d'oliva, sal i pebre i el deixem reposar durant 15 min.
En una cassola petita a foc mitjà, escalfarem la mantega i l'all laminat fins que comenci bullir. Retirem del foc i deixem reposar 5 minuts.
A part, assaonem les gambetes amb la ratlladura de la llimona i una mica de sal i pebre.
En una graella coem el filet a foc mitjà durant 8 minuts, volta i volta, perquè no ens quedi la carn dura del centre. Retirem la graella i deixem reposar 3 minuts.
En una altra graella cuinarem les gambetes prèviament amanides, fins que quedin fermes al tacte, 5 minuts i retirar.
Servirem el filet calent amb les gambetes a sobre, un polsim de ratlladura de cinc pebres i un polsim de julivert.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total1 hora