Ingredients
- 1/2 kg de pit de pollastre sense pell
- Te verd
- 4 cebes
- Oli d'oliva
- Gingebre
- All mòlt
- 40 g de blat de moro
- Pebre blanc
- Sal Rosa
Preparació
Col·loquem la fulles de te verd (3 cullerades petites) en un recipient gran, hi afegim l'aigua i coem a foc lent durant 2 o 5 minuts i ho colem.
En un recipient a foc mitjà escalfem l'oli. Un cop estigui prou calent afegirem dues cullerades de gingebre, una d'all mòlt, les cebes prèviament tallades i ho anirem remenant durant aproximadament 2 minuts.
Afegim el pollastre, deixant-lo fregir entre 2 i 3 minuts, i afegim 40 g de blat de moro i el brou que hem preparat abans amb el te. Un cop tenim tots els ingredients, baixem el foc i cuinem a foc lent durant uns 40 minuts. Assaonem amb el pebre blanc i colem tota la barreja. Se serveix molt calent.
-
Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
-
Temps de preparació15 minuts
-
Temps de cuinat45 minuts
-
Temps total1 hora