Ingredients
- 700 g de bacallà
- 250 g de farina
- 200 cc d'aigua
- 200 cc de cervesa
- Orenga
- Julivert
- All mòlt
- Vinagre
- Oli d'oliva
Preparació
La nit anterior posem a dessalar el bacallà perquè s'hidrati. Li traiem la pell i les espines. En un recipient a part, barregem l'orenga, el julivert i l'all per després afegir-li el vinagre i l'aigua.
Repartim aquesta barreja sobre del bacallà i es deixa reposar i macerar durant una hora. Un cop transcorregut aquest temps, escorrem bé el bacallà i el reservem.
En un bol barregem la farina amb l'oli, la cervesa i una mica de sal per fer l'arrebossat. Arrebossem cada tira de bacallà amb aquesta barreja i els posem a fregir en abundant oli i molt calent.
Quan estan daurades, es retiren en un paper absorbent perquè perdin part de l'oli sobrant i ja estan llestes per servir.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total45 minuts