Bacallà arrebossat amb orenga i julivert

Ingredients
  • 700 g de bacallà
  • 250 g de farina
  • 200 cc d'aigua
  • 200 cc de cervesa
  • Orenga
  • Julivert
  • All mòlt
  • Vinagre
  • Oli d'oliva
Preparació

La nit anterior posem a dessalar el bacallà perquè s'hidrati. Li traiem la pell i les espines. En un recipient a part, barregem l'orenga, el julivert i l'all per després afegir-li el vinagre i l'aigua.

Repartim aquesta barreja sobre del bacallà i es deixa reposar i macerar durant una hora. Un cop transcorregut aquest temps, escorrem bé el bacallà i el reservem.

En un bol barregem la farina amb l'oli, la cervesa i una mica de sal per fer l'arrebossat. Arrebossem cada tira de bacallà amb aquesta barreja i els posem a fregir en abundant oli i molt calent.

Quan estan daurades, es retiren en un paper absorbent perquè perdin part de l'oli sobrant i ja estan llestes per servir.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Peix i marisc
  • Temps total
    45 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Bacallà

Julivert

Sal marina amb llimona