Ingredients
- 1/2 quilo d'arròs
- 1 pollastre petit
- 1 pebre vermell gran
- 1/2 got de vi blanc
- Assaonador gust Itàlia
- 3-4 tomàquets madurs
- 10 brins de safrà
- Oli d'oliva
- 60 g de mongetes verdes
- 100 g de margarina
Preparació
Tallem el pollastre a trossos petits i els fregim a la margarina. Un cop fregits i daurats els retirem en un plat per usar-los més tard.
En el mateix greix tirem dues cullerades de l'assaonador gust Itàlia i, quan estigui ben barrejat, tornem a posar el pollastre a la paella, afegim el vi, deixem que s'evapori una mica, afegim els tomàquets pelats i picats finament i el safrà, juntament amb un litre escàs d'aigua bullint. Deixem que es cogui tot uns minuts més perquè agafi gust.
En un cassó a part bullirem l'arròs blanc. Quan estigui al punt, el podem servir al plat i al costat col·locarem el pollastre amb tot el seu suc, i podem adornar-lo amb tiretes de pebre vermell i les mongetes tendres prèviament escalfades.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total30 minuts