Arròs amb salsa Biscaïna

Ingredients
  • 375 g d'arròs
  • 1 tassa de tomàquet triturat
  • 1 ceba mitjana
  • Oli d'oliva
  • 2 tasses d'aigua
  • Cardamom
  • Julivert
  • Pebre de caiena
  • Sal blau
Preparació

Escalfem l'oli en una cassola i ofeguem la ceba ratllada fins que comenci a daurar-se. Incorporarem el tomàquet, l'aigua, les espècies i la sal al gust. Quan comenci a bullir, afegirem l'arròs.

Remenarem amb una cullera de fusta i ho cuinarem a foc lent durant 25 minuts o fins que l'arròs estigui al punt.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Arròs
    Vegana
    Vegetariana
  • Temps total
    60 minuts
Average: 5 (2 votes)

Productes relacionats

Bacallà

Cardamom

Ceba i all

Julivert

Llorer i pebre vermell

Pebre negre

Sal marina amb caiena