Ingredients
- 2 llaunes de zamburiñas en salsa vieira
- 200 gr. de bolets de temporada
- Brou (de pollastre o verdura)
- 1 porro
- 1 patata
- 2 grans d'all
- Llet de soja
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
Preparació
Recepta per a 2 persones.
Rentar i tallar els bolets a trossos regulars. Fer el mateix amb el porro, la patata i dos grans d'all sense pell. Salteja les verdures breument en un cassó amb l'oli d'oliva. Cobrir amb 300 ml. de brou i coure a intensitat mitjana, aproximadament uns 20 minuts, afegint mitja llauna de zamburiñas cap al final de la cocció. Triturar i colar la crema i afegir 60 ml. de llet de soja. Salpebrar. Disposar la resta de les zamburiñas en salsa vieira lleugerament escorregudes sobre la fina crema de bolets, i decorar amb unes gotes d'oli d'oliva.
Recepta publicada al blog: Club amics de les conserves.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total30 minuts