Xampinyons amb pernil

Ingredients
  • 12 Xampinyons i/o bolets variats
  • 1 tall de pernil serrà
  • Oli d'oliva
  • Sal d'all
  • Sal
  • Pebre negre
  • Llimona
Preparació

Netegem els xampinyons i els bolets, tallem les tiges sobrants i els laminem. Un cop nets i tallats els col·loquem en una paella i els coem a foc mitjà durant 5 minuts. Quan comencin a agafar color, afegim el pernil tallat a tires, tirem una mica de sal d'all i sal a la barreja. Tot seguit hi afegim unes gotes més d'oli i el suc d'una llimona.

El coem a foc fort cinc minuts més, salpebrem al gust i ja podem presentar el plat.

  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Característiques
    Per l'estiu
    Vegetals i llegums
  • Temps total
    30 minuts
Encara sense vots

Productes relacionats

Barreja de bolets

Julivert

Pebre negre

Sal d'all

Sal marina gruixuda