- 2 Llaunes de surimi d'angules a l'allet
- 2 dents d'all
- Rebocina Royal
- 1 cullerada de julivert
- Oli d'oliva
- Sal
Piquem les dents d'all i les daurem en una paella amb oli. Afegim tot el surimi (prèviament escorregut), una mica de sal i li donem unes voltes deixant que es barregi bé i es faci tot una mica. Ho reservem en un plat.
En un bol preparem tres cullerades de rebocina amb una mica d'aigua (seguint les instruccions del paquet) procurant que no ens quedi molt líquida. Quan tingui la textura adequada, afegim el surimi, l'imprescindible toc de julivert, i remenem bé fins que se'ns faci una massa de rebocina i surimi que sigui manipulable, perquè el següent pas serà anar agafant amb la mà un grapat de la mateixa i anar fent unes truitetes que anirem disposant en un plat. Si veiem que ens hem quedat curts de Rebocina, es fa una miqueta més i s'afegeix sense problemes.
Un cop llestes, posem abundant oli a escalfar i, quan agafi temperatura, procedim a fregir-les. Aquesta és la part més delicada. Perquè no se'ns desfacin, és una bona solució agafar-les amb una escumadora i dipositar-les amb cura en l'oli calent. Es faran de seguida, les daurem d'una banda i després de l'altre i fora. Les deixem escórrer una mica en un plat amb paper absorbent i les servim calentes.
-
Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
-
Temps total45 minuts