Tapeta d'escopinya

Ingredients
  • 2 llaunes d'escopinyes al natural
  • 1 taronja
  • 1 llimona
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre
Preparació

Obrim la llauna d'escopinyes i les escorrem sense rebutjar el brou. Aquest brou el reservem en un bol. Pelem la taronja i separem els grillons. Netegem bé perquè no quedin restes de la pell blanca.

En un bol a part posem la meitat del brou de les escopinyes. Afegim un rajolí d'oli d'oliva, el suc de 1/2 llimona i barregem fins emulsionar.

Aquest mos és ideal per servir en culleres individuals. A cada cullereta disposem 1/2 grilló de taronja i 4 escopinyes (si són grans, posem 2). Amanim amb la nostra vinagreta i, finalment, ratllem una mica de pell de llimona, empolvorem les racions amb la pell i el pebre recent mòlt.

  • Tipus de recepta
    Entrant / Aperitiu
  • Característiques
    Per l'estiu
    Saludable
    Peix i marisc
  • Temps total
    30 minuts
Average: 5 (4 votes)

Productes relacionats

Escopinyes

Pebre negre