Ingredients
- 2 llaunes d'escopinyes al natural
- 1 taronja
- 1 llimona
- Oli d'oliva
- Pebre negre
Preparació
Obrim la llauna d'escopinyes i les escorrem sense rebutjar el brou. Aquest brou el reservem en un bol. Pelem la taronja i separem els grillons. Netegem bé perquè no quedin restes de la pell blanca.
En un bol a part posem la meitat del brou de les escopinyes. Afegim un rajolí d'oli d'oliva, el suc de 1/2 llimona i barregem fins emulsionar.
Aquest mos és ideal per servir en culleres individuals. A cada cullereta disposem 1/2 grilló de taronja i 4 escopinyes (si són grans, posem 2). Amanim amb la nostra vinagreta i, finalment, ratllem una mica de pell de llimona, empolvorem les racions amb la pell i el pebre recent mòlt.
-
Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
-
Temps total30 minuts