- 200 g de tallarines
- 1 filet de salmó
- 1 llauna de mango
- 80 ml de nata líquida
- 30 ml de licor de Mango
- 125 g de sucre
- Oli d'oliva
- Anet
- Pebre negre
- Sal
Coem la pasta al dente en aigua bullint amb una mica de sal. Un cop cuita, passem la pasta per aigua freda per evitar que es segueixi coent.
En una paella escalfem una mica d'oli d'oliva, amanim el salmó tallat a daus amb sal, pebre i anet i ho segellem per ambdós costats.
Per preparar la salsa, escorrem el mango i el triturem fins aconseguir una textura sense trossos. Mentrestant, en una cassola, preparem una mica de caramel amb el sucre i aigua (sense que arribi a cremar-se). Un cop lligat, comencem a incorporar el mango triturat, el licor de mango i afegim també la nata líquida i un pessic de sal. Ho bullim tot durant uns 5 minuts i ho retirem del foc.
A la cassola de les tallarines, afegim la salsa i el salmó per barrejar tots els sabors. En el moment d'emplatar, podem afegir petits daus de mango per donar un toc de color i sabor al nostre plat.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total45 minuts