El salpicó de marisc és una tapa típica espanyola, avui us anem a ensenyar com preparar aquest plat fresc, fàcil i ràpid amb les conserves DANI oferint la millor qualitat i sabor. Ideal per a l'estiu i ocasions especials com en Nadal.
Ingredients
- Musclos en escabetx DANI (1 llauna)
- Pop en oli d'oliva DANI (1 llauna)
- Gambes a l'ajillo DANI (1 llauna)
- Pebrot vermell (1/4)
- Pebrot verd (1/4)
- Ceba tendra petita (1/4)
- Vinagre (1 culleradeta)
- Olives farcides d'anxoves DANI (1 llauna)
- Pebre vermell dolç (1/2 culleradeta)
- Pebre negre mòlt (al gust)
Preparació
- Obrim les llaunes de conserva i les escorrem, mantenim 3 culleradetes d'escabetx i unes altres 3 d'oli d'oliva de el pop.
- Rentem i piquem la ceba i els pebrots.
- En un bol col·locarem tots els ingredients anteriors i afegirem la culleradeta de vinagre, les culleradetes que hem reservat anteriorment, les olives, el pebre negre mòlt i ho barregem tot.
- Empolvorem per sobre el pebre vermell dolç i a gaudir.
-
Cantitats2
-
Tipus de receptaEntrant / Aperitiu
-
Tipus de cuinaMediterrànea
-
Temps de preparació10 minuts
-
Temps total10 minuts