Salmó grillé al pebre

Ingredients
  • 4 filets de salmó
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre
  • Sal
Preparació

Prendrem 4 filets grans de salmó vermell, sense espines, gruixuts, i els salarem. Passarem els bifes de salmó per un plat empolvorat amb pebre negre, enganxant-lo amb la mà a cada bife, com si volguéssim arrebossar.

En una paella, preferentment de ferro i antiadherent, escalfarem bé i afegirem 4 cullerades d'oli d'oliva. Daurarem els bifes segellant-los a foc fort, volta i volta. Després taparem la paella, baixem el foc i els cuinarem lentament durant 4 a 5 minuts, tenint en compte que no cal sobre cuinar-los.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Saludable
    Peix i marisc
    Vegetals i llegums
  • Temps total
    30 minuts
Average: 5 (2 votes)

Productes relacionats

Llimona i pebre negre

Pebre negre

Sal marina amb llimona

Sal marina escames