Ingredients
- 200 g d'arròs
- 2 llaunes de sípies en oli
- 3 grans d'all
- 1 ceba gran
- Oli d'oliva
- Julivert
- Vi blanc
- Pebre negre
- Sal
Preparació
Pelem i piquem l'all i la ceba. Reservem.
En una olla ampla i no gaire fonda escalfem l'oli d'oliva. Afegim la ceba i esperem a que es posi toveta sense deixar que es dauri, i mes tard li afegirem l'all i el julivert. Ho deixarem coure durant uns minuts i li afegim mitja copa de vi blanc i un cullerot d'aigua durant 30 minuts més amb l'olla tapada. Seguidament afegirem l'arròs, i un altre cullerot d'aigua i ho remenarem durant uns 15 minuts més.
Durant els darrers 5 minuts li afegirem les 2 llaunes de sèpies, sense el seu suc, i ho salpebrem tot al gust. Un cop hagin passat aquests darrers 5 minuts ja tindrem el risotto llest per servir.
-
Tipus de receptaPlat principal