Risotto de sípies

Ingredients
  • 200 g d'arròs
  • 2 llaunes de sípies en oli
  • 3 grans d'all
  • 1 ceba gran
  • Oli d'oliva
  • Julivert
  • Vi blanc
  • Pebre negre
  • Sal
Preparació

Pelem i piquem l'all i la ceba. Reservem.

En una olla ampla i no gaire fonda escalfem l'oli d'oliva. Afegim la ceba i esperem a que es posi toveta sense deixar que es dauri, i mes tard li afegirem l'all i el julivert. Ho deixarem coure durant uns minuts i li afegim mitja copa de vi blanc i un cullerot d'aigua durant 30 minuts més amb l'olla tapada. Seguidament afegirem l'arròs, i un altre cullerot d'aigua i ho remenarem durant uns 15 minuts més.

Durant els darrers 5 minuts li afegirem les 2 llaunes de sèpies, sense el seu suc, i ho salpebrem tot al gust. Un cop hagin passat aquests darrers 5 minuts ja tindrem el risotto llest per servir.

  • Tipus de recepta
    Plat principal
  • Característiques
    Arròs
    Peix i marisc
Encara sense vots

Productes relacionats

Julivert

Pebre negre

Sal d'api

Sal marina amb llimona