- 300 g d'arròs
- 2 llaunes de cloïsses amb petxina
- 1 brick de brou de peix
- 3 cebes
- Vi blanc
- Oli d'oliva
- Julivert
- Pebre negre
- Sal
En una olla posem a sofregir mitja ceba ben picadeta. Quan estigui ben ofegada afegim mitja copa de vi blanc i flamegem perquè desaparegui l'alcohol. Seguidament incorporem el brou de peix i ho deixem al foc. Aquest brou caldrà anar-lo incorporant a l'arròs sempre calent.
En una altra olla farem el risotto. La resta de la ceba la piquem molt fina i la ofeguem amb una mica d'oli, quan estigui transparent afegim l'arròs i ho cuinem una mica. A continuació afegim 4 cassons del brou, colat i calent. Afegim una mica de sal.
Anirem remenant perquè l'arròs deixi anar el midó i li afegirem brou a poc a poc a mesura que l'arròs el vagi absorbint.
Farem l'arròs a foc mitjà en uns 17 minuts. Quan porti 8 minuts coent li afegirem les cloïsses, prèviament escorregudes.
Quan l'arròs estigui cuit el barregem amb una nou de mantega.
A l'hora de servir l'acompanyarem amb un rajolí d'oli d'oliva, una mica de julivert i salpebrem al gust.
-
Tipus de receptaPlat principal
-
Temps total45 minuts